Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament ret homenatge a les campiones de la nostra ciutat

Mavi García, Paqui Escandell, Cintia Rodríguez, l’Equip Absolut de Gimnàstica Artística Femenina i l’Equip Juvenil de gimnàstica artística femenina del Club Xelska han rebut aquest reconeixement públic

L’acte s’emmarca dins el programa Palmadona, amb l’objectiu de visibilitzar els èxits de l’esport femení

Palma 25 de juliol 2017.- L’Ajuntament de Palma i l’Institut Municipal de l’Esport han retut avui homenatge a esportistes i clubs de la nostra ciutat que han guanyat campionats d’Espanya de les seves disciplines esportives. Mavi García, Campiona d’Espanya Ciclisme Crono 2018; Paqui Escandell (Campiona d’Espanya Ball en línia 2018), Cintia Rodríguez (del Club Xelska), medalla de bronze en la modalitat de sòl i per equips de gimnàstica artística femenina, als Jocs del Mediterrani 2018; l’Equip Absolut de Gimnàstica Artística Femenina del Club Xelska, que han estat campiones d’Espanya de Clubs categoria absoluta; i l’equip juvenil de gimnàstica artística femenina del Club Xelska, campiona d’Espanya de clubs categoria juvenil, han rebut aquest merescut reconeixement.

Durant un acte molt emocionant, totes les grans campiones homenatjades han agraït aquest reconeixement públic i han coincidit en destacar “l’esforç de tants de dies durant tant d’anys” per assolir els seus èxits, un camí que no ha estat fàcil en cap cas.

El batle de Palma, Antoni Noguera ha recordat les dificultats que les dones esportistes es troben per competir i seguir endavant. “Avui en dia, les dones ho tenen molt difícil en moltes disciplines esportives. Han de lluitar molt, trencar estereotips, prejudicis i barreres. Per exemple, aconseguir esponsors per competir és per a elles doblement difícil” ha recordat el batle.

Aquest homenatge s’emmarca en la línia del programa de Dona i Esport Palmadona. És el reconeixement de la ciutat a les esportistes que duen amb orgull el nom de Palma pels podis del món. Perquè hi havia grans campiones de la nostra ciutat que eren pràcticament desconegudes. Era una injustícia que s’havia de pal·liar. El camí de Palmadona és un camí enriquidor, molt fructífer, perquè sou la prova que el camí de la igualtat no té marxa enrere.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email