Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Esbucada per complet la primera casa de Son Banya

La constructora ha retirat els elements de fibro-ciment de la segona casa del poblat que es comença a esbucar aquest divendres

Palma, 27 de juliol.- Aquest dijous a les 08.00 del matí es van reiniciar les tasques d’esbucament de les tres cases de Son Banya que quedaren buides dimecres. Al llarg del matí es va completar l’enderroc de la primera de les tres cases i es van retirar les runes i desmuntar les teulades de fibro-cement de la segona casa, que s’acabarà d’enderrocar aquest divendres. Un dispositiu integrat efectius de la Policia Local i el Cos de la Policia Nacional, tècnics d’Infraestructures i de Benestar i Drets Socials ha vetllat perquè les feines al poblat es desenvolupessin amb normalitat i seguretat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email