Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vuit dones alcen la seva veu per dir ‘No, i punt’

L’Ajuntament enceta una campanya per donar visibilitat a la lluita contra les agressions sexuals i sexistes en contextos d’oci

Els vídeos es podran veure a les xarxes municipals i durant les projeccions del “Cinema a la fresca”


Palma, 31 de juliol de 2018.- La campanya “No, i punt” ha donat una passa més i s’ha transformat en imatge. Vuit dones amb vuit perfils professionals i personals diferents protagonitzen nou vídeos i interpel·len als espectadors dient que “No sempre és NO” amb l’objectiu de donar visibilitat a la lluita contra les agressions sexuals i sexistes en contextos d’oci.

Els vídeos estan protagonitzats per la maquilladora i membre del col·lectiu Trans/Lèsbic Laura Duran, la cantant Andrea Hidalgo, l’actriu Clara Ingold, la poetessa i cantant Laia Martínez, la llicenciada en Art Dramàtic i Psicologia i membre del col·lectiu Lèsbic/Bi Mada Cardell, l’actriu Paloma Navarro, la guitarrista Tere Planas i la ballarina i estudiant Victòria de Lluch. A la presentació han assistit Laura Duran i Andrea Hidalgo, qui han explicat la importància de campanyes com la de “No, i punt” per evitar les agressions sexuals i sexistes.

Els vídeos es podran veure a les xarxes socials de l’Ajuntament, de l’Àrea d’Igualtat i de la resta d’empreses i organismes de Cort. A més, també es projectaran al “Cinema a la fresca”. Amb missatges com “Un silenci no implica consentiment”, “En qualsevol moment puc canviar d’opinió” o “No insisteixis. Insistir és assetjar” es pretén sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat social en l’abordatge de les agressions sexistes, enteses com aquelles conductes exercides sobre una persona per motius de gènere, orientació sexual o aspecte físic en relació als estàndards estètics.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email