Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els Perseids arriben a Palma

El Cinema a la Fresca projectarà demà i dimecres diferents propostes relacionades amb els estels fugaços

El Castell de Bellver serà l’11 d’agost l’escenari per veure’ls en directe i aprendre més sobre aquest fenomen

Palma, 6 d’agost de 2018.- Impulsam la democratització de la cultura i de la ciència. Per això organitzam diferents activitats de difusió del fenomen dels Perseids, conegut popularment com a les Llàgrimes de Sant Llorenç. Els Perseids es podran veure entre l’11 i 13 d’agost. Per aquest motiu, l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística organitza i col·labora en dues activitats relacionades amb les també conegudes com a Llàgrimes de Sant Llorenç. Així, demà i dimecres les projeccions del “Cinema a la Fresca” es dedicaran als Perseids, mentre que l’11 el Castell de Bellver serà l’escenari per veure’ls en directe.

Les activitats que es faran són les següents:

  • 7 d’agost: projecció al Parc de la Mar del documental de nova creació “Univers/Terra”, un recull de novetats astronòmiques fet per l’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai (IMCE) gràcies al “Cinema a la fresca” i als diferents departaments municipals implicats. Com a complement cinematogràfic, es projectaran dues pel·lícules per retre homenatge a Georges Méliès, “Le Voyage dans la Lune” (1902) i “L’éclipse du soleil en pleine lune”. A les 21.30 hores. Activitat gratuïta.
  • 8 d’agost: projecció al Parc de la Mar de “2001: una odisea de l’espai (2001: A Space Odyssey)”, d’Stanley Kubrick, un homenatge en el seu 50è aniversari. Projecció en anglès, amb subtítols en castellà. A les 21.30 hores. Activitat gratuïta.
  • Nits dels Perseids al Castell de Bellver. Activitat d’observació i divulgació de l’IMCE. Permetrà fer una introducció al fenomen dels perseids amb projecció, planetari mòbil, una volta per les constel·lacions d’estiu, stargazing (explicació del cel amb làser) o observació dels estels fugaços, entre d’altres. Dissabte 11 d’agost a partir de les 20 hores. Preu de l’activitat: 9 euros / menors fins a 14 anys entrada gratuïta. Places limitades. Informació i inscripció a www.imce.es / reservas@imce.es / 971919166.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email