Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obert el termini per inscriure’s al Park(ing) Day 2018

La iniciativa, que s’inclou dins de la Setmana de la Mobilitat, es durà a terme el 21 de setembre

Al Park(ing) Day hi poden participar entitats ciutadanes, centres educatius i administracions

L’objectiu de la proposta és reconvertir un aparcament en un espai per a la ciutadania

 

Palma, 7 d’agost de 2018.- Impulsam la Mobilitat Sostenible per construir una Palma més amable per a la ciutadania. L’Àrea de Mobilitat ha obert el termini per inscriure’s al Park(ing) Day de la Setmana de la Mobilitat 2018, que es celebrarà del 15 al 22 de setembre. El Park(ing) Day, que enguany es farà dia 21 de setembre, és un esdeveniment anual d’abast mundial en el qual els ciutadans participants presenten una ocupació alternativa de l’aparcament a la via pública.

Al Park(ing) Day hi poden participar entitats ciutadanes, centres educatius i administracions que vulguin presentar un projecte amb objectius educatius reivindicatius i divulgatius per millorar Palma. Es tracta d’un esdeveniment no comercial en el qual no es pot vendre, promocionar o anunciar productes i serveis. No obstant això, les entitats  poden promocionar els seus projectes sense ànim de lucre. L’any 2014 varen participar dues associacions i l’any passat, 16 entitats que ocuparen 20 espais diferents.

Per participar-hi, s’ha d’enviar un mail a mobilitat@palma.cat abans del 15 d’agost. El correu ha de tenir les següents dades:

  • Nom de l’associació i dades de contacte (nom del representant, adreça electrònica i telèfon).
  • Explicació breu de l’objectiu de la iniciativa i del projecte de reconversió d’una o dies places d’aparcament.
  • Carrer preferiblement zona blava on es vulgui dur a terme l’activitat, motiu de l’elecció i horari.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email