Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Molinar farà la Fira Marinera

Està organitzada per veïns que formaven part de la Fira Ran de Mar i volen que sigui un pont per a reprendre la seva organització l’any que ve

Palma, 10 d’agost de 2018.- Impulsam les festes populars com a mitjà per construir una Palma més estimada. L’Ajuntament de Palma col·labora en l’organització de la Fira Marinera que se celebrarà els dies 11 i 12 d’agost amb motiu de les festes del Molinar. L’activitat ha estat impulsada per Antoni Perpinyà i Xisca Amengual, dos dels organitzadors de la Fira Ran de Mar d’es Molinar. La fira s’ha impulsat en molt poc temps, una vegada les entitats que s’havien compromès a celebrar una nova edició de la Fira Ran de Mar van renunciar a la seva organització.

L’Ajuntament impulsa aquest model de fires i festes organitzades per associacions sense ànim de lucre que promouen la participació i ajuden a fer barri i ciutat davant d’altres models professionalitzats i especulatius. Perpinyà i Amengual han explicat que aquesta “és una edició reduïda del que venia a ser la Fira Ran de Mar que hem organitzat a títol personal i que volem que serveixi de pont per a reprendre l’organització de la Fira Ran de Mar a partir de l’any que ve”.

Algunes de les activitats organitzades ja formaven part de la fira, però se celebraran en un format més reduït. Perpinyà ha afirmat que “molta gent no volia que desapareixés la fira i s’han anat sumant a aquesta iniciativa”. També ha agraït la feina dels tècnics de l’Ajuntament que han permès l’organització de la Fira Marinera en un temps molt reduït.

Dissabte dia 11 tendrà lloc una trobada de vela llatina i dia 12, a la Rosa dels Vents, la Fireta Marinera Artesana, sonada de xeremies i combat de glossadors per acabar amb un concert d’havaneres i un cercavila dels dimonis de la barriada.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email