Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

‘Més de 3 tenors’ per la visibilitat LGTB

El concert, que es celebrarà el 16 d’agost a les 20.30 hores, comptarà amb les veus dels tenors José Manuel Sánchez, Joan Gabriel Riera, Joan Laínez i Roger Berenguer

L’actuació té el suport de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, encapçalada per Llorenç Carrió, i la col·laboració del Mallorca Gay Men’s Chorus

Palma, 13 d’agost de 2018.- Donam suport a la visibilitat del col·lectiu LGTBI a través de la música. El Castell de Bellver acollirà el 16 d’agost a partir de les 20.30 hores el concert “Més de 3 tenors”, que comptarà amb les veus dels tenors José Manuel Sánchez, Joan Gabriel Riera i Joan Laínez. L’actuació té el suport de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, encapçalada per Llorenç Carrió, i i la col·laboració del Mallorca Gay Men’s Chorus i del tenor Roger Berenguer.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha fet una “convidada a la ciutadania perquè gaudeixi d’un concert diferent” a Bellver, “un espai que consideram emblemàtic per poder dur a terme actuacions i que s’ha convertit en un escenari indispensable dels estius de la nostra ciutat”.

El promotor del concert i pianista, Francesc Blanco, ha remarcat que l’actuació “vol donar suport al col·lectiu LGTBI” a través d’un repertori “festiu i divertit” que inclourà temes de sarsuela i d’òpera i, també, retrà homenatge a Bernstein. El tenor i director del Mallorca Gay Men’s Chorus ha destacat que emprar la sarsuela “permet jugar amb els dobles sentits i donar la volta a les cançons”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email