Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Son Reus convida a la ciutadania a visitar les seves instal·lacions i conèixer els animals a l’espera d’adopció

Palma, 13 d’agost de 2018.- Impulsam l’adopció dels cans i els moixos per construir una ciutat més amable amb els animals i avançar cap al sacrifici zero. El Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus convida la ciutadania a visitar les seves instal·lacions, per conèixer de prop els animals, cans, moixos i altres espècies que hi viuen.

En aquests moments hi ha 98 cans i 34 moixos a Son Reus a l’espera d’una adopció responsable que els permeti viure en llibertat. Aquestes xifres són molt properes a la capacitat total del centre. La conscienciació del no abandonament dels animals de companyia i també la promoció de les adopcions responsables són les vies per aconseguir l’objectiu de sacrifici zero, per al qual s’ha avançat molt en els darrers anys.

L’horari del Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus és de 9 a 13:30h de dilluns a divendres i de 9 a 12 h els dissabtes. Les persones que visiten el centre tenen l’oportunitat de sortir a passejar els cans que romanen a l’espera d’adopció.

El llistat d’animals està disponible al web http://adopta.palma.cat

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email