Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Duplicades les places per a bicicletes als aparcaments municipals

L’SMAP habilita places noves a Comtat del Rosseló i Comte d’Empúries

S’ha passat de 192 places a 288 amb 96 nous aparcaments per a bicicletes als vuit aparcaments municipals

Palma, 20 d’agost de 2016.- Impulsam la mobilitat sostenible donant suport a l’ús de la bicicleta com a alternativa al cotxe. La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP) ha duplicat el número de places per a bicicletes als aparcaments municipals. Així, ha passat de 192 places a 288. El servei s’ha anat posant en marxa de forma progressiva des del 2016 als aparcaments municipals de Santa Pagesa, Via Roma, Antoni Maura, Parc de Sa Riera, Manacor i Marquès de la Sènia. Ara s’hi han afegit Comtat del Rosselló i Comte d’Empúries, que incorporen aquesta prestació.

Les 96 places noves que s’han habilitat es distribueixen de la següent manera: 24 a Comte d’Empúries, 36 a Comtat del Rosselló i 36 a Santa Pagesa. A Comte d’Empúries, l’únic estacionament en superfície de l’Smap que no està obert les 24 hores,  s’hi ha instal·lat una caseta per guardar les bicicletes a la qual s’hi pot accedir en tot moment. Pel que fa a Santa Pagesa, s’ha ampliat el número d’aparcaments amb 36 noves places. D’aquesta manera, s’ha passat de 54 a 90. És l’estacionament amb més demanda i més oferta. El preu de cada plaça és de 2 euros mensuals.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email