Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT instal·la bancs a diferents aturades per millorar la comoditat dels usuaris

S’han col·locat bancs a ubicacions sol·licitades pels usuaris com ara Jacint Verdaguer, Antoni Marqués, Monsenyor Palmer, Indalecio Prieto, entre d’altres

Palma, 21 d’agost de 2018.- Milloram l’accés còmode de la ciutadania per garantir un transport públic de qualitat. L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha començat a instal·lar bancs, cedits per l’àrea d’Infraestructures, a diferents aturades de bus. Es tracta de quinze punts on s’havien sol·licitat per part dels usuaris, com ara els carrers Jacint Verdaguer, Antoni Marqués, Monsenyor Palmer, Indalecio Prieto o Cardenal Rossell, entre d’altres.

Amb aquesta mesura l’EMT realitza una aposta per l’accessibilitat, que és una responsabilitat transversal de totes les àrees. D’aquesta manera milloram la comoditat de les aturades. El dret a la mobilitat va acompanyat del dret a l’accessibilitat.  Per a l’Ajuntament de Palma les persones majors i altres col·lectius que necessiten seure per esperar el bus són una prioritat.

Els bancs que ara s’estan començant a col·locar s’ubiquen a aturades on, vist que no es registra una gran afluència de passatgers, no hi ha de marquesina. Així mateix,  se n’estan col·locant a indrets amb marquesina però on l’afluència d’usuaris feia necessari ampliar l’espai per poder esperar el bus assegut. Aquest és el cas de l’auturada de l’Hospital de Son Llàtzer, on també s’ha habilitat un banc per millorar la comoditat dels usuaris.

L’EMT continuarà fent feina en la millora dels bancs per a les aturades, de les marquesines per protegir del sol i la pluja i amb la posada de plataformes per millorar l’entrada dels usuaris dins el bus.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email