Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Reformam les dues pistes esportives d’Establiments

Les intervencions s’han centrat en la renovació i condicionament del paviment per un import de 29.880 €

 

Palma, 21 d’agost de 2018.- Milloram les infraestructures esportives dels pobles i barris de Palma. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma ha reformat el paviment de les dues pistes esportives d’Establiments, una pista de 35 x 22 de bàsquet i voleibol i una pista de 44 x 22 de futbol i handbol.

La intervenció era molt necessària per a reactivar i incrementar l’esport a la barriada i per desenvolupar l’activitat física de manera segura per als usuaris. A partir d’aquesta reforma s’obre la possibilitat d’ampliar els horaris per a entitats que ja han mostrat el seu interès, com el Club de Futbol d’Establiments o el Vivasport.

A hores d’ara, uns 146 alumnes del CEIP d’Establiments i 20 infants de l’escola municipal de futbol utilitzen aquesta instal·lació municipal de 9 a 17 hores durant el període escolar, uns horaris que es podrien veure ampliats per la nova demanda després d’aquesta  renovació de l’espai.

Les actuacions han tingut un cost total de 29.880€ i s’han centrat en el condicionament del ferm de la instal·lació, concretament les tasques han consistit en el poliment de la superfície existent, neteja del ferm, imprimació en vàries capes de resines acríliques i el marcatge de les pistes i senyalització mitjançant pintura acrílica dels camps de joc.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email