Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’artista Joan Aguiló fa una intervenció a l’aparcament de Comtat del Rosselló

Amb aquesta intervenció l’SMAP vol humanitzar aquest aparcament, la concessió del qual s’ha recuperat enguany

Respon a l’objectiu transversal de l’equip de govern de promocionar l’art urbà com a forma d’expressió artística i dignificar espais

Palma, 23 d’agost de 2018.- Impulsam l’Art Urbà com a manera d’humanitzar i dignificar els espais municipals i construir una Palma més estimada. Aquesta setmana s’ha iniciat a l’aparcament de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (SMAP) de Comtat del Rosselló la intervenció a una paret de l’artista urbà Joan Aguiló. Es tracta d’una intervenció que ha precisat poca infraestructura i de poc cost però que en permetrà millorar notablement la imatge.

L’objectiu d’aquesta il·lustració, que té un cost de 3.895 euros, és dignificar i humanitzar aquest espai. Així, Aguiló fa feina des d’aquesta setmana per il·lustrar-lo amb la imatge d’un vehicle a pedals per a quatre persones que expressi el moment d’alegria i diversió que tothom ha viscut alguna vegada emprant aquest vehicle no contaminant.

Cal recordar que enguany l’SMAP ha recuperat la concessió d’aquest espai, que ara és municipal. Aquesta intervenció pretén d’una banda atendre un objectiu transversal de l’equip de govern, que és la promoció de l’art urbà com a forma d’expressió artística i de dignificació d’espais i, per l’altre, visibilitzar la recuperació de Comtat del Rosselló per a la ciutadania, amb una gestió pública d’un aparcament ubicat al centre de Palma. L’equip de govern vol donar a conèixer l’aparcament de Comtat de Rosselló a la ciutadania i que esdevingui un lloc de referència per a aquelles persones que vulguin anar al centre i deixar-hi el cotxe, evitant així el trànsit de congestió provocada pels vehicles que fan voltes pel centre cercant aparcament en superfície.

Des de l’àrea de Mobilitat, a més, es vol que aquest aparcament sigui referència per als veïns de la zona. Amb aquest objectiu ja s’ha començat a donar abonaments pels veïns afectats de la peatonalització de la plaça del Banc de l’Oli i es farà en el futur pels dels carrers Velázquez i Tous i Ferrer.

L’SMAP ofereix 50 abonaments per a cotxes i motos a Comtat del Rosselló a preus reduïts per als residents a l’Acire de Banc de s’Oli. La mesura, que suposa una minva d’un 20 per cent en el preu ordinari, acompanya a la decisió de l’Àrea de Mobilitat de no permetre aparcar ni circular a la plaça del Banc de l’Oli, una decisió que té l’objectiu clar de guanyar espai per a la ciutadania i que va entrar en vigor el passat 1 d’agost.

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email