Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar i Drets socials organitza un taller cocktails avui horabaixa en marc de les festes de Sant Agustí

Aquesta activitat està emmarcada al projecte d’intervenció de famílies que presentà l’àrea a l’estratègia Edusi Pla Litoral de Ponent

L’activitat està orientada a adolescents i pretén fomentar formes d’oci sense alcohol reforçant així la campanya “A Palma, menors 0,0”

Palma, 24 d’agost de 2018.- Impulsam mesures per prevenir l’addicció dels menors d’edat a les begudes alcohòliques. L’Àrea Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma, encapçalada per Mercè Borràs, ha organitzat per avui horabaixa una activitat infantil amb motiu de la celebració de les festes d’estiu de Sant Agustí. Aquesta activitat, que tindrà lloc al parc Vora Mar (davant de l’escola de Vela de Calanova), s’emmarca dins el projecte d’intervenció de famílies que presentà l’àrea a l’estratègia Edusi, que compta amb finançament dels fons europeus Feder i permet cofinançar el 50% dels projectes.

Així, avui horabaixa es celebrarà un taller de begudes i cocktails sense alcohol  per a adolescents. Aquest taller també reforça la campanya “A Palma, menors 0,0” que l’àrea engegà a principi d’estiu per tal de fomentar activitats que promoguin la tolerància zero envers el consum d’alcohol entre menors durant tot l’estiu. Cal recordar que aquesta campanya ve avalada pel model impulsat per l’Institut de recerca especialitzada en l’estudi i prevenció d’addiccions IREFREA (Institut europeu d’Estudis en Prevenció).

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email