Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Convocatòria VII Premis Sinofós

Benvolguts i benvolgudes,

Ja estam en marxa per organitzar la VII edició dels Premis Sinofós que cada any entrega MÉS per Palma a les entitats, els col·lectius i associacions de la nostra ciutat que lluiten perquè Palma sigui una ciutat més justa, més solidària, més humana i més habitable. L’entrega d’aquests reconeixements es durà a terme previsiblement a principis del mes d’octubre. En breu vos convocarem amb data i hora concretes.

De moment, ja podeu participar de dues formes:

  1. Ajudant-nos a organitzar l’acte i el sopar:dimarts dia 4 de setembre a les 19 hores ens reunirem a la seu de MÉS del carrer Isidor Antillón.
  2. Proposant les entitats que considereu que mereixen ser premiades:a partir del dilluns dia 3 de setembre, envieu un correu electrònic a l’adreça palma@mespermallorca.cat o telefoneu-nos al 971 22 59 12. El període per enviar les propostes acaba diumenge dia 16 de setembre.

A continuació vos recordam les categories són:

Palma Habitable: inclou temes d’Habitatge, Urbanisme, Mobilitat, Medi Ambient i Seguretat Ciutadana.

Palma Inclusiva: Joventut, Política Lingüística, Igualtat, Gent Gran, Interculturalitat, Benestar Social i Educació.

Palma Creativa: Turisme, Ocupació, Comerç, Cultura, Innovació i Economia.

Palma Democràtica: Participació Ciutadana, Transparència, Anticorrupció i Administració Pública.

Palma MÉS Indignada: amb la que es “premia” a una persona o entitat que consideram que si no fos per ella, Palma seria un lloc millor.

Les votacions (també públiques) es faran entre el 26 de setembre i l’1 d’octubre.

Animau-vos a participar!

Per tal d’evitar reiteracions vos recordam els premiats d’altres anys:

2012: Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Cine Ciutat, Colles de Dimonis de Palma i Mercat Ecològic de la Plaça dels Patins.

2013: Plataforma Crida, Metges del Món, AVV de Canamunt i GOB. La Palma MÉS Indignada va ser per José Ramón Bauzá.

2014: Plataforma al Molinar Port Petit, Assemblea de Treballadors/es de Son Espases, Ben Amics, Encausades de la Conselleria i Músics de la Simfònica. La Palma MÉS Indignada va ser per Joana Maria Camps.

2015: Assemblea de Docents, Orgull Llonguet, Padrins/es Flauta i la Plataforma Salvem Ses Fontanelles. La Palma MÉS Indignada va ser per el Círculo Balear.

2016: Som Energia, Flipau amb Pere Garau, Joves de Mallorca per la Llengua i l’Obra Cultural Balear. La Palma MÉS Indignada va ser per José María Rodríguez.

2017: Biciutat, S’altra Senalla, Amadip Esment i el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca. La Palma MÉS Indignada va ser per la Fundació Jaume III.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email