Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Fomentam la participació i l’autoestima a s’Arenal: sopar a la fresca a la plaça dels Nins

L’espai recuperat de s’Arenal acollirà dijous un sopar amb l’actuació de “MotherFolkers” 

Miquel Àngel Contreras: “Feim una primera crida a la ciutadania per fomentar la participació i el dinamisme a la barriada”

MotherFolkers és un grup de música d’arrel tradicional que combina folklore mallorquí amb tonades clàssiques irlandeses i d’inspiració nòrdica

Palma, 27 d’agost de 2018.- La plaça dels Nins acollirà dijous dia 30 d’agost a les 20:30 hores un sopar a la fresca que culminarà més tard, a les 22:00 hores amb l’actuació del grup MotherFolkers.

Aquesta activitat està organitzada per la Taula per la Convivència de s’Arenal, formada per una quinzena d’entitats i serveis municipals que treballen per a la millora del barri des del punt de vista social. Sota  el títol “Què vols fer pel teu barri?”, l’acte de dijous pretén ser una crida a la participació de la ciutadania perquè els residents  s’impliquin en la millora del barri.

Així, a partir del proper mes de setembre, La Taula per a la Convivència s’obrirà a qualsevol persona resident a s’Arenal que vulgui aportar iniciatives en positiu. En aquest sentit,  el coordinador de Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, explica que  “aquesta és una primera crida a la ciutadania per tal de col·laborar conjuntament entre tots per fomentar la participació i l’autoestima del barri”.

Cal recordar que a la plaça dels Nins, a més, es durà a terme una remodelació seguint un projecte que ha estat el resultat de tot un procés participatiu liderat des del Districte i des de la mateixa Taula, amb l’objectiu de crear nous espais de trobada i de convivència més amables a s’Arenal.

Sopar i concert

El sopar a la fresca conclourà amb l’actuació del grup Motherfolkers. Es tracta de set musics que conviden amb la seva música a fer un viatge en el temps, amb música d’arrel tradicional com a principal fil conductor. Aquest grup ha aconseguit destacar darrerament per una posada en escena enèrgica i divertida en la qual les cançons folklòriques mallorquines que es complementen de forma ben natural amb tonades clàssiques irlandeses o d’inspiració nòrdica.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email