Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

EMAYA retira unes 110 tones de residus de quatre solars públics i dos camins durant l’agost

Les neteges han tengut un cost d’uns 12.000 € i la majora dels materials retirats són residus de construcció i voluminosos

EMAYA recorda que l’abocament de residus és una infracció greu i que els Parcs Verds són gratuïts i estan oberts cada dia per als residents de Palma

 

Palma, 29 d’agost de 2018.- Durant aquest mes d’agost EMAYA ha retirat unes 110 tones de residus de quatre solars públics i dos camins.

Aquestes 6 neteges s’han realitzat en diverses jornades de feina d’aquest mes a solars públics del polígon de Son Castelló (carrer Gremi de Porgadors), Son Rapinya (camí de Son Rapinya) i Cas Capiscol (carrer Maria Ferret i carrer Sor Catalina Maura), així com als camins de Son Binissalem a Sant Jordi i del passatge de Son Juny, al Coll d’en Rebassa.

En total s’han retirat unes 110 tones de residus, essent la neteja més important la realitzada al carrer Sor Catalina Maura, d’on s’han retirat més de 80 tones. Els residus són majoritàriament restes de materials de construcció, runa i residus voluminosos.

Des d’EMAYA es recorda que l’abocament d’aquests de residus és una infracció greu que es sanciona amb multes a partir de 750€. Les empreses han d’entregar els residus de construcció a la planta de MAC INSULAR i els particulars poden dur els residus voluminosos i restes de petites obres domèstiques als Parcs Verds, gratuïts i oberts cada dia de 8-20h per als residents de Palma.

Durant tot l’any 2017 es varen retirar unes mil tones de residus de 6 solars i 3 camins públics, a més de les 2.000 tones retirades a l’actuació extraordinària de neteja realitzada al Carnatge.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email