Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Dissabte arriba a Palma la XXII Trobada de Gegants

Un total de 21 colles de gegants i xeremiers  de diferents punts de l’illa participaran a la plantada que tindrà lloc a la plaça de Cort i al cercavila que transcorrerà fins a la plaça d’Espanya

Noguera: “Palma és una ciutat moderna però ha de ser una ciutat amb identitat i amb cultura popular”

Palma, 4 de setembre de 2018.-Arriba una de les mostra de cultura popular més esperades de l’any: la XXII Trobada de Gegants a Palma. El batle de Palma, Antoni Noguera, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade i el cap de la colla de Gegants de Palma, Pep Toni Moyà, i Jordi Oliver, de la colla dels gegants de la Sala,  han presentat avui  la jornada que tindrà lloc aquest dissabte 8 de setembre a les 10 hores a la plaça de Cort.

Noguera, ha agraït la feina de les colles que desenvolupen un “missatge de cultura popular”. “Palma és una ciutat moderna però ha de ser una ciutat amb identitat i amb cultura popular”, ha dit i ha convidat a tothom a gaudir d’aquest dia “un dels més vistosos de ciutat”.

La Trobada de Gegants comptarà amb la participació d’un total de 21 colles de geganters i xeremiers  arribades de diferents punts de l’illa.

Desfilaran pels carrers més cèntrics de Palma uns 40 gegants i capgrossos acompanyats d’unes 300 persones entre xeremiers i membres de les colles.

Enguany han confirmat assistència l’Ajuntament d’Alcúdia, l’Ajuntament de Campos, l’Ajuntament de Consell, l’Ajuntament de Llucmajor, l’Ajuntament de sa Pobla, l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, la Societat i Constums de Campos, els Capgrossos de s’Arracó, els Gegants de la Sala (Palma), els Gegants de Son Rapinya, els Gegants de Son Espanyolet (Escola de ball de l’Assumpció), els Grup de ball Al-Riyad, els Gegants de Manacor, els Gegants de sa Pobla i els Gegants d’Inca.

Acompanyaran la trobada els següents grups de xeremiers: xeremiers de Campos, Xeremiers de Sa Marina de Llucmajor, xeremiers de Marratxí, xeremiers de Santa Maria del Camí, Xeremiers xerebiols de sa Pobla, Xeremiers e l’Assumpció de Son Espnyolet i Xeremiers de Palma.

La Trobada arrencarà amb la plantada i el posterior ball de gegants a la plaça de Cort i continuarà amb el cercavila de gegants que transcorrerà pel carrer Colom, plaça Major, carrer de Sant Miquel i plaça d’Espanya.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email