Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Un projecte per a la millora de la segona línia de la Platja de Palma

El pressupost de licitació és de 635.483, 20 euros i comprèn el carrer de Marbella el carrer Neopàtria i el carrer Missió de Sant Diego

Noguera: “Tenim un compromís clar i contundent amb la Platja de Palma però cal la col·laboració i corresponsabilitat d’altres institucions”

Palma, 5 de setembre de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat avui el projecte per a la realització de les obres de condicionament de la segona línia de la Platja de Palma. En concret, s’actuarà en el tram comprès entre el carrer Neopàtria i el carrer Missió de Sant Diego i que afecta els carrers Marbella, Martirrena i Llaüt.

El pressupost de licitació és de 635.483, 20 euros i està previst que les obres comencin el gener de l’any que ve. La durada prevista de les obres és de 5 setmanes perquè puguin estar finalitzades abans de les festes de Pasqua.

Noguera ha defensat que “l’Ajuntament té un compromís clar i contundent amb la Platja de Palma i no només amb aquest projecte que presentam avui a la segona línia”. El batle ha recordat altres actuacions de l’ajuntament a la zona, com el torrent dels jueus, juntament amb Llucmajor, la rehabilitació de la plaça dels Nins o el projecte d’enllumenat de la primera línia.

Noguera també ha afirmat que “les inversions a aquesta zona madura necessiten la col·laboració d’altres institucions i he insistit tant a la delegada del govern, com a la conselleria de Turisme i la presidenta del Govern, la necessitat d’inversions a la Platja de Palma”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email