Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Una nova zona verda pública a Platja de Palma de més de 10.000 metres quadrats

El Parc Llaüt s’obrirà properament a la ciutadania i permetrà dotar d’una nova zona verda a Platja de Palma


Palma, 11 de setembre de 2018.- Transformam Palma en una ciutat verda. Una nova zona verda de 10.788 metres quadrats a Platja de Palma serà possible després de la signatura de l’acta de recepció de les obres d’urbanització de la Unitat d’Execució 82-02. El nou parc Llaüt es troba entre els carrers Llaüt, Trobadors i Fra Joan Llabrés i disposa d’una zona de jocs infantils inclusiva i accessible. L’acta de recepció la varen signar el regidor i els tècnics d’Urbanisme a més dels membres de la Junta de Compensació.

La zona verda s’obrirà properament perquè hi pugui accedir la ciutadania. Té dos accessos: un des del carrer Llaüt i un altre des del Trobadors. La zona verda està prevista al Projecte de Reforma Integral de la Platja de Palma i la seva execució es contempla al conveni subscrit entre Inversiones Llaüt S.L. i el Consorci de Platja de Palma. El manteniment anirà a càrrec de l’empresa tal i com marca l’acord signat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email