Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cercam els recursos necessaris per tenir cura de la salut pública

Palma, 20 de setembre de 2018.- Arran dels atacs de l’oposició al govern municipal amb motiu del tancament de platges, hem pogut saber que a la legislatura anterior ja es coneixia la gravetat del problema i que així es va manifestar des d’EMAYA a la Conselleria de Medi Ambient, presidida per Gabriel Company actual president del PP i candidat a la presidència del Govern. 

Els vessaments a la Badia de Palma eren un punt de fricció entre el govern d’Isern i la conselleria sols que ells mai tancaren una platja posant en perill la salut pública de la ciutadania ni mostraren cap interès en aportar o captar recursos per aturar els vessaments a la Badia de Palma tal i com informà Radio Mallorca dia 18 de setembre

Tal com explicà Neus Truyol dia 17 d’agost a aquest fil a twitter els motius del tancament de les platges són deguts a dèficits històrics d’infraestructures que ara sabem que no hi va haver voluntat de solucionar quan la situació no havia arribat a l’extrem que estam ara i quan el responsable era Company. 

Avui dia des del consistori s’actua amb responsabilitat i tancam les platges si hi ha abocaments quan abans es tapaven. Cercam els recursos necessaris i insistim perquè ens els concedeixin tan aviat com sigui possible, com aquesta demanda d’Antoni Noguera a la ministra Ribera demanant agilitat en els tràmits que queden pendents per a construir la nova depuradora de es Coll i l’emissari publicada al Diario de Mallorca. Aquí podeu trobar la carta completa. 

Hem tornat a tocar amb les mans com el cinisme del PP no té límits a l’hora d’atacar la nostra gestió que prioritza la salut pública i que és fruit de la seva deixadesa deixant clar que l’atenció a la ciutadania i la qualitat dels serveis públics no estan entre les seves prioritats. A aquest enllaç trobareu la informació publicada a MÉS per Mallorca respecte a les crítiques de Biel Company a la feina feta per l’equip d’EMAYA i que usa per estendre aquestes crítiques provocades per la seva mala gestió. I és la persona que vol ser president del Govern de les Illes Balears!

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email