Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Continuam desmantellant el poblat de Son Banya

“Palma ha de ser una ciutat d’igualtat d’oportunitats”. Així ho volem totes i així ho ha manifestat Mercè Borràs, regidora de Benestar i drets socials, a la nova fase del desmantellament del poblat de Son Banya que seguirà fins a finals d’any

Palma, 19 de setembre de 2018.- Cada dimecres s’executaran els desnonaments i a mesura que les cases quedin buides s’aniran esbucant a un ritme d’entre tres i cinc per setmana.

Les regidories de Benestar i Drets Socials, Infraestructures, EMAYA i els cossos i forces de seguretat treballam conjuntament dins un gran acord polític de tots els partits amb representació municipal.

Així, des de l’Ajuntament s’ha treballat per assegurar que les 17 famílies que s’han acollit al pla de reinserció de Son Banya tendran un pla de seguiment dels professionals de l’àrea. Tres ja estan reallotjades i estan integrades, però encara es necessiten quatre habitatges per reallotjar a totes les famílies voluntàries.

“Ha quedat clar que Son Banya no té marxa enrere, és una situació que s’ha d’acceptar, Palma ha de ser una ciutat d’igualtat d’oportunitats, els 193 infants que hi viuen s’ho mereixen, i està assegurat que abans de 2020 allò serà un solar.” Mercè Borràs, regidora de Benestar i Drets Socials, manifesta així la voluntat de MÉS per Palma d’emprendre accions valentes i definitives per fer de Palma una ciutat igualitària.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email