Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Iniciam el procés de Primàries de MÉS per Palma: participa!

Des de MÉS per Palma iniciam el procés de Primàries Obertes per elegir les persones que formaran la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals de 2019. Un procés que estarà obert a tota la ciutadania i per al qual demanam la vostra participació. Us volem representar, i per això volem elegir amb tu les millors persones per a defensar les nostres propostes polítiques a l’Ajuntament de Palma.

QUÈ TRIAM?

Dia 10 de novembre triarem les persones que integraran la llista a l’Ajuntament de Palma.

QUI HI POT VOTAR?

Si sou militants o simpatitzants de MÉS per Palma, ja formau part de la llista per a votar a les primàries. Així mateix, també formau part de la llista si us vàreu inscriure per a la primera fase de les primàries celebrades el 9 de juny per elegir els caps de llista al Parlament i al Consell.

Si no en sou militants ni simpatitzants però sou residents a Palma, teniu més de 16 anys, no formau part de cap altra formació política i estau d’acord amb els principis de MÉS per Palma, us podeu inscriure fins el 29 d’octubre a través del formulari electrònic habilitat o a través del full que us facilitaran a qualsevol de les seus de MÉS per Mallorca o que us podrà fer arribar qualsevol militant que ho hagi sol·licitat a la Comissió de Primàries.

Inscripció per votar a les Primàries de MÉS per Palma.

El vot, es pot exercir presencialment o per via telemàtica (per internet). Per exercir la modalitat de vot electrònic, heu de marcar la casella adequada al formulari i adjuntar el vostre document d’identitat escanejat. A més, cada persona que vulgui votar per internet, ha de disposar d’una adreça de correu electrònic i d’un número de mòbil propis i diferenciats, doncs les credencials necessàries per a votar a la plataforma van lligades a aquests i no es poden repetir. A més, el sistema no permet que s’inscriguin més d’una persona amb la mateixa adreça electrònica ni amb el mateix número de telèfon mòbil.

COM ES VOTA?

Dia 10 de novembre es podrà votar de forma telemàtica o a les urnes. Els llocs de votació física seran decidits per la Comissió de Primàries. Si sou afiliats i voleu votar via web o a un municipi diferent de Palma, ens ho heu de fer saber abans del 29 d’octubre; si no sou afiliats, quan us inscrigueu haureu d’indicar si voleu votar via web o via urna.

Haureu de votar d’una banda el/la cap de llista i d’una altra fins a 6 dones i fins a 6 homes d’entre els que s’hagin presentat com a candidats. L’elecció es durà a terme ordenant de 1 fins a 6 els candidats i les candidates.

RECORDA-HO: som una formació feminista, així que l’expressió del teu vot ha de ser paritària (mateix número de dones i homes).

EM PUC PRESENTAR COM A CANDIDAT/A?

Sí. Cal que presentis el full de d’inscripció de la candidatura a qualsevol de les seus de MÉS per Mallorca abans del 22 d’octubre a les 14 hores. En el cas de que no siguis militant de MÉS per Mallorca, també hauràs de presentar l’aval de 5 persones militants.

COM PUC SABER QUINS SÓN ELS CANDIDATS I LES CANDIDATES?

La Comissió de Primàries proclamarà les candidatures el dia 23 d’octubre. Les candidatures es podran consultar a la pàgina de les Primàries de MÉS per Mallorca. La campanya es realitzarà entre dia 27 d’octubre al 9 de novembre.

Aquí podeu veure els reglaments que regiran les Primàries de MÉS per Palma:

Reglament Genèric de Primàries de MÉS per Palma

Reglament Específic de Primàries de MÉS per Palma

I aquí els fulls d’inscripció a la llista, el full d’inscripció com a candidat/a i el full de recollida d’avals:

Full d’inscripció a la llista de Primàries de MÉS per Mallorca.

Full d’inscripció de candidatura

Full de recollida d’avals.

Codi ètic dels càrrecs públics de MÉS

 

#EstimamPalma

#SomMÉS

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email