Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Demostram que Palma és una ciutat creativa =)

Des de l’inici de la legislatura hem treballat per visibilitzar les accions culturals i creatives que es fan a Palma i per fomentar-ne de noves

Els pròxims 10 dies les persones que estem per Ciutat tenim la possibilitat d’assistir a dos grans esdeveniments que demostren la quantitat i qualitat de les activitats culturals i artístiques que s’hi desenvolupen.

Demà dissabte és la Nit de l’Art 2018. Per primera vegada s’han alineat els recursos de l’Ajuntament de Palma, l’associació de galeristes, el Govern i el Consell de Mallorca. Es mostrarà l’art contemporani comissariat per les 27 galeries i diferents museus. Tots hi participen en un entorn lúdic amb la finalitat d’apropar l’art contemporani a la ciutadania i de fer que aquesta perdi la por a entrar a les galeries d’art que tenim arreu de la ciutat i deixar-se afectar per les obres que s’hi exposen. Aquesta nit festiva s’ha acompanyat de ponències i converses relacionades amb l’art contemporani.

I dijous que ve comença la FiraB!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears. Tornarem a tenir art a diferents indrets del centre de Palma. Seran 68 les activitats entre concerts, representacions teatrals i de dansa juntament amb trobades professionals, ponències, taules rodones al voltant d’aquestes especialitats les que ompliran ciutat de tot tipus d’estils de companyies d’arreu de les illes.

A aquests esdeveniments que ja estan arrelats n’hem posat en marxa d’altres com L’Atlàntida Film Festival, The Landing o Palma Folk que mostren el darrer cinema d’autor, la música de ball i la cultura d’arrel respectivament. Per a trobar els entorns adequats hem habilitat patis i l’antiga presó.

L’objectiu que tenim amb #PalmaCreativa és facilitar espais i entorns d’intercanvi, traspassar la creativitat dels artistes a la ciutadania, mostrar l’art i la cultura d’arrel, moderna i de fusió… Creim en la cultura com a eix transformador! 

 

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email