Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Invertim 2 milions d’euros en renovar l’asfalt i les voravies de Palma

Antoni Noguera: “Es tracta d’una millora en la qualitat de vida, que la gent pugui anar pel carrer de forma digna i fer entre tots una Palma més cuidada”

Palma, 21 de setembre de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, i la coordinadora general de l’àrea, Virginia Abraham, han presentat avui la campanya tardor-hivern de renovació d’asfaltat i també de voravies que està duent a terme la regidoria d’Infraestructures.

En dues campanyes diferents duites a terme durant l’estiu i ara a la tardor ens assegurarem de que tots els carrers de Palma (tant del centre com de barris) estaran asfaltats de nou. A carrers de Son Gotleu, Rafal Nou i Coll de’n Rabassa feia molt de temps que no s’hi invertien doblers i altres com la Plaça Pere GarauTomas Rullan i altres carrers de La Soledat són molt importants i s’hi incideix especialment.

Apostam “per una Palma en les millors condicions, després de molts d’anys d’abandonament”, ha dit Noguera.

La campanya de voravies ja ha començat al carrer Francisco Martí Mora. Romero ha explicat que continuaran amb millores a carrers importants com Pascual Ribot, Plaça Barcelona, Joan Miró o Avinguda Argentina.

A aquesta campanya també es donen respostes a demandes històrica dels veïns, com a Son Rapinya, on entre els mesos d’octubre i novembre s’instal·laran dos passos elevats per a vianants. Hi havia problemes de seguretat, a l’hora de travessar el carrer, perquè és via on els vehicles circulen molt ràpidament.

A les voravies s’instal·laran un tipus de paviment i subsòl que fan que les arrels dels arbres vagin cap avall, i que a més facilita la neteja. La regidoria ha contactat a més amb les empreses de serveis per si volen aprofitar a instal·lar canalitzacions de cablejat per prevenir futures obres i reduir costos d’obra civil.

A la campanya d’estiu es van asfaltar 17 carrers, propers a centres escolars. Les actuacions van finalitzar el 7 de setembre per a no intercedir a l’inici de curs escolar, que es va desenvolupar sense cap incident.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email