Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Estrenam el mural de Joan Aguiló a Comtat de Rosselló

L’artista ha signat avui la seva intervenció, que recrea un grup d’infants muntant una bicicleta i un quadricicle.

 

Avui dilluns 24 de setembre el batle de Palma, Antoni Noguera; el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, i el gerent de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) han visitat el mural que l’artista Joan Aguiló ha ideat per a l’aparcament de Comtat Rosselló. L’objectiu de la intervenció, que ha tingut un cost de 3.895 euros, és dignificar i humanitzar un espai funcional com és un aparcament.

Joan Aguiló: “Quan creo, sempre em baso en imatges que tinc als arxius familiars o històrics. En aquest cas he agafat la mobilitat com a tema i he proposat un altre tipus de mobilitat que no fos el cotxe, una alternativa al vehicle, ja que, a més, el mural es troba a un aparcament”. “La intervenció mostra altres maneres de moure’s que recorden moments alegres i divertits de la nostra vida”.

Joan Ferrer, regidor de Mobilitat, ha explicat que es va optar per incorporar “l’art urbà a l’aparcament a partir de la recuperació per part de l’ajuntament de la seva gestió”. “Aquest estacionament ara és una eina de la mobilitat sostenible que ens permet donar alternatives als veïnats de la zona a mesura que recuperem espai per als vianants, com és el cas de Banc de s’Oli i el nou eix Velázquez-Tous i Ferrer”. Comtat del Rosselló és l’aparcament més antic de la ciutat”, circumstància que feia oportú ”incorporar l’art urbà per endolcir el seu aspecte”.

Dades

L’aparcament disposa de 460 places, 13 de les quals per persones de mobilitat reduïda, distribuïdes en tres plantes. Té places destinades a rotació i d’altres, a abonats.

Tres tipus d’abonament:

  • mensual 24 hores,
  • mensual nocturn (de 20.00 a 10.00 de dilluns a divendres i 24 hores els caps de setmana i dies festius)
  • mensual diürn (de 7.30 a 20.30 de dilluns a divendres i 24 hores els caps de setmana i dies festius de setmana).

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email