Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Aprovam, des de la Junta de Govern, el projecte de demolició del Zhivago

El pressupost de la demolició, que es preveu que es pugui fer a principis de 2019, és de 48.317,60 euros

L’acord amb els propietaris de l’antiga discoteca es va fer per mútua conformitat, un fet que ha permès incorporar com a propis els terrenys

Palma, 26 de setembre de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat el projecte de demolició del Zhivago amb un pressupost de 48.317,60 euros. L’acord amb els propietaris de l’antiga discoteca es va fer per mútua conformitat, un fet que ha permès incorporar com a propi els terrenys on es troba l’edifici del carrer Robert Graves del Terreno. El projecte s’inclou dins del Pla Litoral Ponent que compta amb finançament dels fons europeus FEDER, en concret el 50 per cent.

La següent passa serà la licitació de les obres, l’adjudicació i l’enderroc de l’edifici, que es farà durant el primer trimestre de 2019. La portaveu de l’equip de govern, Susanna Moll, ha destacat que “amb aquesta actuació es donarà resposta a les peticions dels residents del Terreno, que duen molts d’anys demanant que actuem en aquella zona. A més, la demolició permetrà acabar amb un punt negre del barri”. Al solar s’hi construirà un equipament assistencial.

El Zhivago està format per dos edificis del 1932, que s’esbucaran completament. La parcel·la té una superfície de 691 m2 i tenia una superfície construïda de 985 m2. Actualment una bona part de les edificacions que hi havia ja estan derruïdes i queda només l’edificació central.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email