Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Hem reprès les tasques d’esbucament de les tres cases del poblat de Son Banya

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha agraït a totes les persones implicades el seu “esforç i dedicació” en tot aquest procés. Borràs ha destacat que “des que ens posàrem en marxa, el desmantellament de Son Banya és una decisió valenta i decidida que no té marxa enrere.

Palma, 26 de setembre.- Avui a les 14.15 hores s’han reprès les tasques d’esbucament de les tres cases de Son Banya ubicades al carrer Quatre del poblat. En aquests moments una màquina retro-excavadora fa feina tomant les cases.

 

 

 

 

 

 

Un operatiu integrat per personal de diferents àrees de l’Ajuntament (Infraestructures, Policia Local i tècnics de Benestar i Drets Socials), personal dels jutjats i Policia Nacional ha fet feina avui al poblat i han comprovat que les tres cases afectades per les odres de desnonament eren buides.

Per motius de seguretat, després que alguns habitants del poblat hagin fet front als tècnics i operaris municipals, les tasques s’han suspès de manera temporal entre les 11 i les 14.15 hores d’avui. Es preveu que l’operatiu continuï els propers dies.

Amb les tres cases que s’han començat a esbucar avui, ja són 10 les que s’han tomat de les 45 previstes dins la primera fase del pla de desmantellament del poblat de Son Riera/Son Banya. Una acció que ha permès fins ara que 20 nins i 10 famílies hagin sortit del poblat. 

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha agraït a totes les persones implicades el seu “esforç i dedicació” en tot aquest procés. Borràs ha destacat que “des que ens posàrem en marxa, el desmantellament de Son Banya és una decisió valenta i decidida que no té marxa enrere”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email