Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

IV Fira del mercat social, l’economia que té cura de la vida i de l’entorn

A través tant dels expositors com del programa d’activitats paral·leles, la IV Fira del mercat social que tendrà lloc als Jardins de la Misericòrdia de Palma els dies 28 i 29 de setembre, vol acostar a la ciutadania interessada en aquest consum transformador les seves alternatives de consum responsable; afavorint així l’accés del públic als seus productes i serveis, i també el coneixement mutu i la cooperació entre els propis integrants del mercat social, afavorint així la consolidació d’experiències i el seu efecte multiplicador.

Ja sabem que no podem deixar en mans del mercat la cura de la vida i de l’entorn, i per això vos animam a participar en aquesta construcció col·lectiva d’alternatives econòmiques: contribuint a la difusió d’aquesta quarta fira del mercat social, visitant les seves paradetes per conèixer de primera mà les alternatives que s’ofereixen o participant en les diferents activitats.

Què és el Mercat Social Illes Balears?

La Fira del Mercat Social de les Illes Balears és un projecte promogut per Mercat Social Illes Balears, una associació formada per empreses, entitats, federacions i xarxes compromeses amb el consum responsable. Incorporen valors socials, ecològics i ètics en les seves decisions de consum, producció, distribució i finançament amb l’objectiu de contribuir des de l’activitat econòmica a una societat basada en els valors democràtics, ecològics i solidaris i en el benestar col·lectiu.

Quin és l’objectiu d’aquesta fira?
Aquesta fira s’ha organitzat per tal d’afavorir la visibilitat pública de les empreses i iniciatives del mercat social, facilitant l’accés dels consumidors als productes i serveis amb criteris de consum responsable i afavorint les relacions directes entre productors i consumidors. I també per fomentar el coneixement mutu entre els qui formen el mercat social i afavorir que puguin cooperar entre ells per tal de satisfer necessitats comunes i compartir recursos.

Què s’hi pot trobar a la fira?
A la fira hi podreu trobar un ampli ventall de propostes de consum responsable: agricultura ecològica i altres productes i serveis amb criteris de sostenibilitat ambiental, comerç just, inserció social, ONGs, reutilització, cooperativisme, educació i cultura, banca ètica i altres serveis amb criteris alternatius.
Programa d’activitats paral·leles: tallers, exposicions permanents, xerrades i presentacions d’iniciatives de consum responsable.

Podreu trobar el programa de la Fira aquí.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email