Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Visitam les obres de renovació de l’asfaltat a Son Gotleu

Noguera ha declarat que “es tracta d’un barri on faltava molta inversió. El nostre compromís és real, dotar a totes les barriades de carrers en condicions dignes i més qualitat de vida per a tota la ciutadania”.

 

 

 

Palma, 27 de setembre de 2018.- Antoni Noguera, batle de Palma, ha visitat avui dematí les obres d’asfaltatge que l’Ajuntament de Palma duu a terme aquests dies a Son Gotleu, amb una inversió total de 200.000 euros en aquesta barriada juntament amb el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, i la coordinadora general de l’àrea, Virginia Abraham.

Noguera ha declarat que “es tracta d’un barri on faltava molta inversió. El nostre compromís és real, dotar a totes les barriades de carrers en condicions dignes i més qualitat de vida per a tota la ciutadania”.

Segons el pla de treball previst, ja s’ha renovat l’asfalt del carrer Sant Damas, que es va iniciar el passat dilluns i ara s’inicien els treballs als carrers de Sureda, Son Nadalet i al Camí Vell de Sineu.

En els propers dies, les tasques de millora urbana continuaran als carrers d’Indalecio Prieto, Francesc Julià, Pic Veleta, Pic d’Aneto i Pic Peñalara. Està previst que aquesta fase finalitzi la propera setmana.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins la campanya d’asfaltatge d’hivern iniciada per la regidoria d’Infraestructures i Accessibilitat de l’Ajuntament de Palma.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email