Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort impulsa la inversió a Platja de Palma amb 1,65 milions procedents del Consorci

La Junta de Govern ha aprovat avui acceptar 1.650.533,11 euros en concepte d’aprofitaments generats per la gestió dels expedients urbanístics per part del Consorci Urbanístic de la Platja de Palma. Aquesta acceptació va lligada al traspàs de competències i dels projectes que el consorci havia d’executar i que a partir d’ara farà l’Ajuntament.

Antoni Noguera, ha afirmat que amb l’acord “es formalitza el retorn de competències i l‘import que correspon a l’Ajuntament un cop dissolt el Consorci”. “Platja de Palma és una zona turística madura que necessita finançament i inversió, una inversió que avui hem aprovat  i que ens permetrà executar una sèrie de projectes previstos a la zona”. El batle ha remarcat la “corresponsabilitat del Govern i l’Estat” amb Platja de Palma. “Tots anam de la mà per fer d’aquest destí turístic un barri modèlic”.

La vicepresidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha remarcat que “la transferència ha estat possible gràcies a la bona gestió realitzada pel consorci durant aquesta legislatura”. “Tenim un compromís amb Platja de Palma i seguirem exigint a l’Estat des del diàleg la necessitat d’invertir-hi”.

Els projectes que s’executaran procedents del Consorci, alguns dels quals tindran finançament de l’Impost de Turisme Sostenible o de Llei de Capitalitat, són:

  • La primera fase del Pont dels Torreus dels Jueus.
  • Un aparcament a Can Pastilla.
  • L’asfaltat del carrer Marbella.
  • Obertura del vial Pare Rafel Serra.
  • Corredors paisatgístics en col·laboració amb empreses hoteleres.
  • Reparació passeig Meravelles.

A més dels aprofitaments, avui també s’ha acceptat per part de l’Ajuntament un solar a l’antiga via del tren de Palma a Santanyí amb una superfície de 1.540 metres quadrats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email