Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els sons de la música antiga arriben a Palma

El cicle, organitzat per l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, comença el 4 d’octubre i acaba el 10 de novembre.

S’han programat quatre actuacions gratuïtes que es celebraran a diferents esglésies de Palma.

Per primera vegada s’ha programat una coproducció gràcies a la creació enguany de la xarxa de música antiga.

Palma acollirà del 4 d’octubre al 10 de novembre el cicle Música Antiga, que organitza l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística i que enguany comptarà amb quatre concerts. Per primera vegada, s’ha programat una coproducció gràcies a la creació enguany de la xarxa de música antiga, que uneix als festivals de Palma, Colònia Sant Pere, Caimari i Migjorn Gran.

El cicle té com a principal objectiu mesclar el patrimoni històric artístic del les esglésies de Palma, que formen part del patrimoni cultural de Ciutat, amb el patrimoni musical dels segles XIII fins al XVIII. Tots els concerts són gratuïts. Els músics que participen en el cicle interpreten peces antigues que recuperen per a l’ocasió, i molts fan servir instruments musicals originals de l’època. Enguany el programa comptarà amb òpera sense paraules, música del Barroc, música de l’Anglaterra del s. XVII i peces franceses.

Més informació aquí.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email