Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Avancen a bon ritme les obres d’asfaltatge de Son Gotleu

Cort inverteix 200.000 euros en aquesta barriada de Palma
El carrer Sant Ingasi romandrà tallat al trànsit els dies 5 i 8 d’octubre

Palma, 3 d’octubre de 2018.- L’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament de Palma durà a terme els dies 5 i 8 d’octubre actuacions d’asfaltatge al carrer de Sant Ignasi, al tram comprès entre els carrers Regal i Bisbe González Vallejo a la barriada de Son Gotleu. Amb motiu d’aquestes obres de millora urbana, el carrer de Sant Ignasi romandrà tallat al trànsit durant la realització dels treballs, que començaran a les 8 del dematí. El pressupost d’aquesta actuació de renovació de l’asfalt és de 200.000 euros.

Al conjunt de carrers de Son Gotleu, les tasques d’asfaltatge tenen un pressupost de 200.000 euros. El batle de Palma, Antoni Noguera ha declarat que “es tracta d’un barri on faltava molta inversió. El nostre compromís és real, dotar a totes les barriades de carrers en condicions dignes i més qualitat de vida per a tota la ciutadania”.

El regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, ha explicat que Cort inverteix “on feia molt de temps que ningú invertia”.

Aquests treballs formen part de la campanya tardor-hivern de renovació d’asfaltat i també de voravies que està duent a terme la regidoria d’Infraestructures. En total, juntament amb la campanya d’asfaltat d’estiu ja finalitzada, aquestes millores suposen una inversió de quasi dos milions d’euros en la millora dels carrers de Palma. La previsió de Cort és que “en dos anys s’hauran asfaltat de nou tots els carrers de Palma”, incloent centre i barris, com ha anunciat Rodrigo Romero.

A Son Gotleu es va començar el passat dilluns 24 de setembre, amb els treballs de pavimentació asfàltica al carrer de Sant Damas i posteriorment carrer Vell de Sineu, Sureda i Son Nadalet, que van finalitzar el 27 de setembre.

El 28 es va realitzar la pavimentació asfàltica al carrer de Regal, i a partir de l’1 d’ocubre es van continuar les obres pels carrers Pic, Veleta, Pic d’Aneto i Pic Peñalara i després carrer de Tomàs Rul·làn.

Ahir dimecres es continuaren els treballs al carrer de Tomàs Rul·làn i es finalitzaren Pic Moncayo i Francesc Julià.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email