Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Guardonats de la 7ª edició dels Premis Sinofós

L’acte comptà amb la presència de Francisca Niell i l’actuació de Marino e Marini

Durant la gala es va projectar el vídeo de presentació de la campanya Estimam Palma, un recull de la feina feta durant aquests tres anys de transformació de la ciutat

Palma, 4 d’octubre de 2018.- Hem celebrat, una vegada més, l’acte dels VII Premis Sinofós amb la participació de prop de dos centenars de persones. Aquesta vegada ha estat a la plaça de Llorenç Bisbal, com en altres edicions passades.

Francisca Niell ha estat l’encarregada de conduir l’acte, introduint i presentant cada categoria premiada. El batle de Palma, Antoni Noguera, els tres regidors de MÉS per Palma a l’Ajuntament, Neus Truyol, Mercè Borràs i Llorenç Carrió, i el coordinador dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, han estat els encarregats de descriure cada entitat guardonada i entregar el premi, enguany també, en format de teula. Els guardonats havien estat elegits prèviament en votació pels militants i simpatitzants de MÉS per Palma.

Peluditos de Son Reus, entitat elegida per la categoria “Palma MÉS Habitable”, ha rebut el premi en mans de la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, que ha estat recollit per Lynda Commons.

El “Palma MÉS Inclusiva” ha anat a les Kellys. Ha estat lliurat per la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i ha estat recollit per la seva presidenta, Sara del Mar García.

Tot seguit ha estat el torn de l’Associació d’Amics de Na Galera per insistir en una “Palma MÉS Creativa”. L’ha lliurat el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i ha estat recollit per Jorge Arguello i Ramon Martin.

A continuació, pujaren a l’escenari Quing Quing i Fang de l’Associació Xinesa de les Illes Balears (ACHINIB) a rebre el premi a la “Palma MÉS Democràtica”, lliurat pel batle de Palma, Antoni Noguera.

El premi irònic a la “Palma MÉS Indignada” per haver fet de Palma un lloc més inhabitable, més desigual i més antidemocràtic, l’ha explicat el coordinador dels districtes, Miquel Àngel Contreras, i enguany ha anat a Margalida Duran.

Antoni Noguera ha dedicat unes paraules per recordar la feina feta durant aquests tres anys de govern i ha insistit que “el canvi just acaba de començar”. “Necessitam quatre anys més per a consolidar la plena transformació de Palma, i per això som aquí, per la força de MÉS, de vosaltres, de la gent, de la ciutadania”, ha afegit Noguera. “La participació ciutadana és imprescindible per al nou model de ciutat”, ha explicat.

“Treballam dia a dia, a peu de carrer, al costat dels veïnats per aconseguir que Palma sigui una ciutat molt més estimada i que, alhora, la ciutat aculli i cuidi a la ciutadania”, ha dit. “Ens mereixem una Palma més justa, més moderna, més europea i més sostenible”, ha afegit Noguera. Així mateix ha agraït la feina “incansable” a totes les entitats guardonades i als regidors/es de l’agrupació.

Vídeo ‘Estimam Palma’

Durant l’acte s’ha projectat el vídeo de presentació de la campanya Estimam Palma, on hi apareix Noguera explicant els cinc eixos estratègics del nou model de ciutat: la cultura com a eix transformador, la mobilitat sostenible com a principal paràmetre de la ciutat moderna, la lluita contra el canvi climàtic, la diversificació econòmica,  i el cinquè, que Palma sigui una ciutat més justa i més humana. El vídeo circularà per les xarxes socials.

Finalment, els participants s’han col•locat a les taules per a sopar i el grup Marino e Marini ha amenitzat la vetllada amb les seves cançons.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email