Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Volem recordar l’animal vagabund i abandonat en el Dia Mundial dels Animals

Neus Truyol: “Avui i tot l’any vull destacar la important tasca que desenvolupen persones voluntàries que dediquen el seu temps als animals”

Palma, 4 d’octubre 2018.- Avui, 4 d’octubre, es celebra el dia mundial dels animals. Palma és una ciutat sensible envers els animals i el tracte que han de rebre.

Volem fomentar els valors del respecte a la natura i als éssers vius, la cura del medi ambient en totes les seves vessants, l’educació basada en el respecte, la convivència i representativitat en la societat

Les dades que es disposen dels animals de companyia confirmen aquesta sensibilitat:

  • Aproximadament 100.000 cans ( aproximadament 80% xipats)
  • 100 colònies felines urbanes actives dins el programa de colònies de l’Ajuntament
  • 16 Zones d’oci cani (inclosa una zona de bany per a cans)
  • 7 línies d’autobús permeten entrada de cans

Per altra banda, desde el centre de protecció animal de Son Reus es pot constatar l’esforç diari dels voluntaris i de les seves activitats envers a l’adopció i tinença responsable. Cada dia, unes 20 persones voluntàries passegen cans a Son Reus, a les quals se sumen tot el col·lectiu de persones que se’n cuiden de mantenir i controlar més de 100 colònies felines urbanes. La regidora d’Ecologia, Medi Ambient i Benestar Animal, Neus Truyol, ha valorat molt positivament aquest treball altruïsta i ha assegurat que “avui i tot l’any vull destacat la important tasca que desenvolupen les persones voluntàries que dediquen el seu temps als animals”.

Malgrat tot aquest esforç humà, la situació al centre continua essent complicada, pel gran nombre d’animals que arriben procedents de renuncies, abandonmants i altres circumstàncies. Per això, vos animam a la tinença responsable dels animals, “gaudiu de la seva companyia i no els abandoneu” ha demanat Truyols.

Recordau que sempre l’adopció és la manera de donar una altra llar als animals. Teniu a la vostra disposició tots els animals d’aquest llistat. #AdoptaViu!

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email