Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El batle es reuneix amb el comitè estatal d’Unicef per parlar dels avanços per convertir Palma en la ciutat dels infants

La jornada ha inclòs reunions amb els òrgans interns i amb els infants que són membres del Consell de la Infància

Palma, 5 d’octubre.- Volem que Palma sigui una ciutat amiga de la infància, un fet que la farà més justa i habitable. El batle de Palma, Antoni Noguera, l’especialista en polítiques socials de la Infància del comité estatal d’Unicef Gabriel González Bueno i Patricia Greses, tècnica de polítiques de la Infància i Cooperació d’Unicef a Balears, s’han reunit per exposar els objectius que l’Ajuntament s’ha marcat per convertir Palma en la Ciutat dels Infants.

Cal recordar que l’Ajuntament aprovà el passat mes d’abril el Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència 2018-2020. La reunió és una passa més en el procés de la candidatura de Palma com a Ciutat Amiga de la Infància, una iniciativa internacional liderada per UNICEF que crea un segell distintiu per a impulsar polítiques municipals que garanteixin el desenvolupament integral d’infants i adolescents amb un enfocament de drets. La resolució que determinarà si Palma és declarada Ciutat Amiga de la Infància es produirà al mes de novembre.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email