Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Mobilitat sostenible contra el canvi climàtic

La lluita contra el canvi climàtic és una prioritat d’aquest equip de govern sobre la que venim fent feina de manera transversal des de totes les àrees

Noguera: “La transformació de Palma només s’entén amb més mobilitat sostenible, l’impuls del transport públic i buidant la ciutat de cotxes”

Aquesta setmana el batle de Palma, Antoni Noguera ha participa en la Conferència Internacional de l’Aliança pel Clima que començà amb la trobada estatal del Pacte dels Batles pel Clima i l’Energia. Allà s’hi exposaren els compromisos de l’Ajuntament de Palma amb la transformació de la ciutat i amb la lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, en destaquen projectes com el Bosc urbà de la Riera i la recuperació de l’àrea natural del Carnatge, alhora que la promoció d’una mobilitat sostenible a través de l’impuls del transport públic i la pacificació del trànsit rodat pel centre de la ciutat, com a passes importants de cara a la consecució d’una Palma “verda i sostenible”.

L’acció de govern municipal que hem desenvolupat aquests anys té el seu focus en una transformació profunda de les dinàmiques de Ciutat. Des de l’ecologisme, els serveis socials, la cultura, la igualtat… El govern de la gent transformam Palma per prioritzar les persones i els seus interessos generals.

Un dels aspectes fonamentals ha estat fer millores de calat en la mobilitat sostenible. Menys tràfic implica més salut pública, menys renou, menys pol·lució…

Així hem teixit Palma amb 10 km MÉS de carrils bici (82 km en total) creant un nou itinerari ciclista per connectar la xarxa de carrils bici del carrer Biniamar amb l’itinerari ciclista de Son Cladera amb doble objectiu: connectar la xarxa de carrils bici i reforçar el concepte de modes de transport al nou àmbit de la zona 30 als barris del Rafal i El Vivero.

Respecte del transport públic, a final d’any arriben els nous busos de l’EMT i ja disposam de 60 vehicles elèctrics i hem millorat serveis, rutes i freqüències; hem ampliat les línies nocturnes i ja en tenim quatre i hem fet realitat la integració tarifària. Gràcies a a questa les persones usuàries dels serveis de bus de l’EMT ja poden utilitzar també la Targeta Ciutadana per a viatjar amb la línia 1 del metro (Palma-UIB)

I treballam per a la nova aposta del futur: el tramvia a Palma, que connecti l’aeroport amb la Platja de Palma i el Centre Històric.

Seguim treballant per una #PalmaSostenible #estimamPalma

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email