Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

20 bombers i 10 agents de la Policia Local coŀlaboren a les inundacions de Sant Llorenç

20 efectius de Bombers de Palma i 10 agents de la Policia Local de Palma s’han incorporat avui a les tasques d’auxili i coŀlaboració a les inundacions de Sant Llorenç, Artà i els seus voltants. La coŀlaboració i l’enviament d’efectius de Palma serà constant i segons el comandament del servei d’emergències del 112.

En relació amb el cos de Bombers de Palma també s’hi destinen 8 camions lleugers, motobombes i el material necessari d’auxili i drenatge per a eliminar l’aigua que encara queda a les zones.

D’altra banda, els agents de la Policia Local de Palma seran enviats per a fer tasques de regulació de trànsit i control de la zona. A partir de demà els agents hi aniran de forma voluntària i fora del seu horari de treball.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email