Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Recollida solidària d’estris de neteja al Casal de Barri de Son Ferriol per ajudar a treure fang al municipi de Sant Llorenç

Fins les 20.30 hores d’avui es poden dur poals, graneres i pales que posteriorment es traslladaran al municipi afectat per la tragèdia

Palma, 11 d’octubre de 2018.- L’Asssociació sa Creu Vermella i l’AMIPA del CP Son Ferriol, a petició dels afectats per la tragèdia de Sant Llorenç, i en col·laboració amb l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, ha iniciat una recollida solidària d’estris de neteja per ajudar a treure fang al municipi de Sant Llorenç.

Avui, entre les 9:30 i fins a les 13.30 hores i des de les 16 i fins les 20.30 hores les persones que ho desitgin poden dur al casal de barri de Son Ferriol ( c/Sant Joan de la Creu, 43) poals, graneres i pales per ajudar a treure fang. Des de l’organització de la recollida solidària recorden que no fa falta que els poals, graneres i pales siguin nous i demanen que no es portin altres objectes o menjar.

Un tècnic de Participació Ciutadana rebrà els objectes al mateix casal i avui mateix un vehicle de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’es Cardassar traslladarà els estris des de Palma fins al municipi afectat per la tràgica torrentada. La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, aprofita per agraïr la petició d’ajuda que ha fet Aina Comas de l’APIMA del CP Son Ferriol i l’Associació sa Creu Vermella.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email