Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Teatre de Barra arriba a Blanquerna

“Addictes al Teatre de Barra” començarà el 18 d’octubre i finalitzarà el 17 de novembre amb la gran final, que es celebrarà al Teatre Mar i Terra

Els autors que han preparat les cinc peces són Maria Antònia Mateu, Bernat Molina, Jaume Sureda, Lluís Colom, Quique Mongay i Marga Arrom

Llorenç Carrió: “Aquest és un cicle que permet crear nous públics, acostar el teatre a les barriades de la ciutat i que cada vegada anima a més gent”

Palma, 16 d’octubre de 2018.- La tretzena edició del Teatre de Barra es traslladarà a Blanquerna i comptarà amb cinc noves peces de cinc autors que es podran veure a cinc bars de la barriada. “Addictes al Teatre de Barra” començarà el 18 d’octubre i finalitzarà el 17 de novembre amb la gran final, que es celebrarà al Teatre Mar i Terra. Les obres es podran veure cada dijous durant un mes i tenen com a tema les addiccions.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha remarcat que es tracta “d’un cicle més que permet crear nous públics, acostar el teatre a les barriades de la ciutat i jugar amb el fet que no es fa a un lloc concret sinó que s’acosta a totes les barriades. “Enguany el 17 de novembre es farà la gran final al Teatre Mar i Terra i representa tot un mes de teatre amb un format original que estira molt i que a cada edició s’anima més gent”, ha dit.

El coordinador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, ha explicat que en aquesta edició del cicle permet “dinamitzar els barris”. “És una formula que crea un fet teatral al carrer, ja que quan la gent surt al carrer i es troba amb els que han vist una altre interactuen”. “Crea un fet cultural i social al carrer”, ha dit. Matezanz ha destacat que a més en aquesta ocasió el tema “Addiccions” ha generat 45 textos anònims de dramaturgs, d’entre els quals el jurat n’ha triat cinc que són els que es representaran aquests dies.

Natalia Rabassa, presidenta d’Òrbita Editorial i organitzadora de Teatre de Barra, ha explicat que Blanquerna “és un barri molt actiu, molt emblemàtic i que enriquirà el Teatre de Barra” i ha recordat que les entrades d’aquesta edició es podran adquirir als bars on es fa l’obra de Teatre, a la llibreria Drac Màgic i també al bar “Punt de Joc” ubicat a la plaça Santa Pagesa durant les dues primeres setmanes. Rebassa ha explicat que l’edició que es presenta ara “són quatre comèdies i un drama”.

Programa
“Addictes al Teatre de Barra” oferirà les següents propostes:

 

  • “Sessió d’hipnosi”, de Maria Antònia Mateu. Dirigirà Pau Cirer i Héctor Seoane i Irene Soler seran els protagonistes. Es tracta d’una comèdia on es parla d’hipnosi grupal per tractar les addiccions. Blanquerna 65.
  • “La nineta dels pulmons de cuiro”, de Bernat Molina, que ha escrit l’obra i que també la dirigeix. Sofia Muñiz i Enric de las Heras en seran els protagonistes. Es tracta d’un drama sobre batalles personals. La Tertúlia.
  • “Nomofòbia”, de Jaume Sureda. Dirigeix Aina Cortès i protagonitzen l’obra Sílvia Pons i Jaume Sureda. És una comèdia surrealista. Cafeteria Bon-Bon.
  • “Figues”, de Lluís Colom i Quique Mongay. Dirigeix Aina Jagla. Els intèrprets són Quique Monhay i Tomeu Blanch. Es tracta d’una tragicomèdia. In Café.
  • “Què t’hi jugues?”, de Marga Arrom. La comèdia està dirigida per Lina Mira, qui també protagonitza l’obra amb Aina Zuazaga. Clàssic Blanquerna.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email