Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Bicipalma tendrà tres noves tarifes

La Junta de Govern ha aprovat la modificació de l’Ordenança reguladora del preu públic per serveis de préstec de bicicleta pública per incloure les noves tarifes

Es crea una tarifa per als menors de 25 anys i una altra per a nous usuaris que vulguin provar el servei durant tres mesos

La tercera tarifa inclou reduccions per als usuaris que renovin de forma anticipada els abonaments

Palma, 17 d’octubre de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat avui tres noves tarifes de Bicipalma: una per a menors de 25 anys, una per a nous usuaris que vulguin provar el servei i una tercera que inclou reduccions per la renovació anticipada dels abonaments. Per això, s’ha modificat l’Ordenança reguladora del preu públic per serveis de préstec de bicicleta pública, que ara inclourà aquests nous preus. L’acord es traslladarà al proper ple d’octubre per al seu vistiplau. Els nous preus entraran en vigor l’1 de gener.

Una de les noves tarifes és l’abonament per a joves menors de 25 anys, que es redueix en un 30 per cent damunt del preu actual de l’anual, que és de 24 euros. Així, els joves pagaran per un abonament anual 17 euros; per un de 6 mesos, 10 euros; per un de tres mesos, 6 euros i per un d’un mes, 3 euros. Amb aquest nou preu públic es cerca animar als més joves a fer ús de Bicipalma. El descompte suposa una mitja d’un 30 per cent de disminució.

L’altra tarifa es diu “Puja’t a la bici” que té l’objectiu de permetre tastar la bicicleta durant tres mesos. Arrel d’un estudi encarregat per la Red de Ciudades por la Bicicleta, es va detectar que una de les maneres d’ atreure nous usuaris no és sols baixar el preu de la tarifa, si no donar opció a provar el servei durant un període de temps on hi hagi un baix compromís econòmic. D’aquesta manera, per un euro els nous usuaris que vulguin provar el servei ho podran fer durant tres mesos.

Per últim, s’inclou una nova tarifa per adults i per als menors de 25 anys per promoure les renovacions anticipades dels abonaments de llarga durada. D’aquesta manera, si l’abonament es renova abans de la seva finalització, es passarà de pagar 24 euros cada any a 19 euros, un 20 per cent manco. Pel que fa als joves, s’hauran d’abonar 14 euros enlloc dels 17 euros, un 18 per cent menys.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email