Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament de Palma ajudarà a la reconstrucció de la comarca de Llevant mentre sigui necessari

Totes les institucions estam centrades a coordinar i dirigir les ajudes necessàries per recuperar la comarca de Llevant.

Des del minut zero l’Ajuntament de Palma ha posat a disposició de les institucions que han coordinat l’ajuda a Sant Llorenç, bàsicament EMERGÈNCIES 112 del Govern de les Illes Balears.

Palma, 17 d’octubre de 2018.- Avui s’ha fet balanç, en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern, de les diferents aportacions fetes fins ara per part de l’Ajuntament per ajudar en la recuperació de la comarca de Llevant, sacsejada fa una setmana per una tragèdia humana sense precedents a causa d’una catàstrofe natural de magnituds desproporcionades.

La portaveu de l’equip de Govern també ha informat que el batle, Antoni Noguera, en representació de l’Ajuntament, i altres regidors, a títol individual, acudiran avui al funeral per la dotzena de persones mortes a causa de la torrentada de dimarts de la setmana passada a Sant Llorenç i que afectà també els municipis d’Artà i Manacor. També s’ha informat que el batle ha enviat cartes de condol i solidaritat als batles dels 3 municipis afectats i als cònsols dels països d’origen de les víctimes estrangeres de la tragèdia.

Des de dimecres passat, l’Ajuntament ha aportat diàriament agents de la Policia Local, efectius del cos de Bombers i voluntaris de Protecció Civil. Policia Local també hi ha cedit un vehicle i dues motos perquè els  policies d’aquests municipis puguin exercir les seves tasques.

Un total de 87 policies locals hi han participat. El treball es realitza de forma voluntària i fora del seu horari de treball i en col·laboració amb la policia Local del municipi, realitzant labors de control de tràfic i seguretat.

Els agents s’organitzen en grups de matí, tarda i nit, i es desplacen amb els seus mitjans habituals per seguir col·laborant amb les zones afectades.

D’altra banda una mitjana de 10 bombers i 10 Voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil també han col·laborat a les zones afectades des de dissabte passat, seguint les peticions de demanda de la Direcció general
d’Emergències.

Per part de l’empresa municipal EMAYA:

  • DIA 10: personal de l’empresa va restablir l’aigua potable a Son Carrió.
  • DIA 11: es va recuperar l’estació impulsora de la depuradora de Sant Llorenç.
  • DIES 12/13/15: 5 camions de recollida de trastos van actuar per torns durant tot el pont.
  • DIES 15/16: 3 camions de recollida de trastos per torns.
  • DIA 17: un sol camió.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email