Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Editam els premis Ciutat de Palma de novel·la i poesia

L’Ajuntament edita els premis Ciutat de Palma de novel·la i poesia

Els autors de les obres premiades Francesc Puigpelat Valls (Premi novel·la Llorenç Villalonga) i Carles M. Sanuy Bescós (premi Joan Alcover de Poesia) han explicat el contingut de les obres

Palma, 18 d’octubre de 2018.- L’àrea de Cultura, Patrimoni i Memòria Històrica i Política Lingüística ha presentat avui a la biblioteca de Cort l’edició dels premis Ciutat de Palma de novel·la i Joan Alcover de Poesia 2018 que s’ha fet a càrrec del Gall editor.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió; la coordinadora general de l’àrea, Francisca Niell; l’autor Francesc Puigpelat Valls, premiat amb el premi Llorenç Villalonga de novel·la; Carles M. Sanuy Bescós, premiat amb el Joan Alcover de Poesia i l’editor de Gall, Gracià Sánchez, han presentat l’edició a la biblioteca de Cort.

Carrió: “aquestes obres són l’eina més important que tenim per a demostrar el nostre suport als creadors i la seva taca i mostrar el nostre compromís amb la literatura catalana”.

El regidor ha agraït el paper dels jurats de les dues categories i la presència dels autors per haver-se desplaçat des de “Ponent a Llevant” per presentar-nos la seva obra”. Carrió ha titllat la novel·la “L’amant de Rebis” de “relat d’amor detectivesc amb una protagonista, Clara Capell”. Respecte a l’obra de Sanuy, “L’ordre de les coses” Carrió ha definit el poeta com “un dels grans rapsodes i actuals”. “M’ha sorprès al seva manera de cartografiar les ciutats des de tots els sentits”, ha afegit.  

Puigpelat ha explicat la trama  de “L’amant de Rebis” , “un personatge mític de l’alquimia” home/dona que pot canviar de sexe a voluntat. És una intriga policíaca amb una dona detectiu a la Barcelona de 1936 com a protagonista”, ha afegit.

 

Per altre banda, Carles M. Sanuy Bescós (Balaguer, 1959) s’ha definit a sí mateix com un “autor de producció lenta”. “És el meu sisè llibre i introduesc un registre discursiu “, ha dit. Sanuy ha explicat que amb aquesta obra ha intentat adaptar el llenguatge prosaic a l’estructura mètrica.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email