Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Invertim en infraestrauctures: l’ITS ha seleccionat 4 projectes a Palma

La Comissió Executiva selecciona 4 projectes a Palma per ser finançats amb l’Impost de Turisme Sostenible

Les propostes seleccionades es votaran en el Comitè Executiu de l’ITS de dimecres 24 d’octubre  i el Govern les haurà de ratificar

Palma, 18 d’octubre de 2018.- Entre els 48 projectes seleccionats pel Comitè Executiu de la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible per ser finançats amb la recaptació de l’Impost de Turisme Sostenible de l’any 2018, un total de 4 són de Palma. Les iniciatives sumen una inversió directa en tot el municipi de fins a 16 milions d’euros. Aquest llistat de projectes haurà de ser aprovat pel Ple de la Comissió, convocat per a la setmana que ve, i la decisió s’haurà d’elevar al Consell de Govern perquè sigui ratificada.

Les iniciatives sumen al voltant de 16 milions d’inversió directa

Els projectes que opten a rebre aquest finançament són l’enllumenat de Platja de Palma, el projecte de condicionament del Parc de la Mar, nous habitatges socials (a través de l’IBAVI) i l’electrificació de la flota del Cicle de l’Aigua (a través d’Emaya i la Felib). Tots ells s’adeqüen als objectius principals d’inversió de l’impost: nous habitatges destinats a lloguer social amb criteris de sostenibilitat energètica, divulgació d’espais de rellevància ambiental, conservació patrimoni cultural i diversificació del model econòmic.

Els recursos econòmics totals del Fons de l’Impost de Turisme Sostenible 2018 són de 110.541.794,63 euros. L’import disponible del Fons 2018 per a nous projectes és de 68.840.016,83 euros i el destinat a pluriennals és de 41.701.778,30 euros.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email