Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

‘Una besada per la llengua’ al Parc de la Mar

Palma, 19 d’octubre de 2018.- Donam suport a iniciatives que impulsen l’ús normal de la llengua catalana per construir una Palma més estimada i orgullosa de les seves arrels. El Parc de la Mar, a la zona de la Portella, acull aquest dissabte dia 20 d’octubre el concert “Una besada per la llengua”, que organitza Esspiral i compta amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística. La campanya té com a objectiu sensibilitzar la societat a favor de l’ús de la llengua catalana.

El concert començarà a les 19 hores amb l’actuació de JÈS!. Després serà el torn de Brams, un grup punter del punk-rock català reivindicatiu, i, en acabar, de Xanguito. Per últim, tancarà l’actuació PD Burbaia Rissada.

Brams és un grup de música rock, encapçalat pel cantant i líder del grup Francesc Ribera, “Titot”, caracteritzat pel compromís de les seves lletres. Fins al moment han editat tretze discos, el darrer d’ells Demà (2017).

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email