Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Noguera i Ribó analitzen la problemàtica i comparteixen experiències sobre l’accés a l’habitatge

La trobada ha tingut lloc a la capital del Túria on Noguera ha estat rebut per Joan Ribó a l’Ajuntament

 

València, 22 d’octubre de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, ha estat rebut avui a València pel seu homòleg Joan Ribó. La trobada, que ha tengut lloc a l’Ajuntament de València, ha servit per palesar les preocupacions i els reptes compartits: l’accés a l’habitatge, la lluita contra el canvi climàtic i la mobilitat sostenible.

En acabar la reunió, el batle de Palma d’ha mostrat molt satisfet “de poder compartir estratègies de model de ciutat amb una ciutat germana i mediterrània com és València”.

El batle també ha recordat la petició ja formulada a Barcelona i al Congrés dels Diputats de promoure la modificació de la Llei d’Arrendaments Urbans de manera que “es pugui poder ampliar la durada dels contractes de lloguer amb vista a donar més estabilitat, o poder establir limitacions als preus de lloguer, tal com ja s’està fent en ciutats com París o Berlín”.

Noguera ha felicitat l’Ajuntament de València “per les seves polítiques decidides i valentes respecte a la mobilitat sostenible”, i ha instat a mantenir aquesta línia d’actuació “per donar resposta als principals reptes de models de ciutat de ciutats que volem: modernes, europees, resilients i creatives”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email