Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma encaram les eleccions de 2019 amb una llista oberta, plural i paritària

S’han presentat un total de 33 candidatures per conformar les llistes a l’Ajuntament de Palma per a les primàries de pròxim 10 de novembre

Palma, 24 d’octubre de 2018.- MÉS per Palma presenta la llista a l’Ajuntament de Palma que encararà les eleccions de 2019, oberta, plural i paritària. L’única opció presentada per encapçalar la llista és l’actual batle de Palma, Antoni Noguera, mentre que per conformar la resta, s’han presentat un total de 32 persones, 18 homes i 14 dones. Per tant, un total de 33 candidatures.

D’aquesta manera, l’assemblea local presenta una llista amb gent diversa i on un de cada quatre és independent. Això vol dir que des de MÉS per Palma donam l’oportunitat a què persones que no són afiliades al partit però que comparteixen els principis ideològics puguin presentar-se i formar part del projecte transformador de cara a les eleccions. En total són 7 persones provinents de diversos moviments socials.

Així, els noms dels presentats a les primàries són Rosa Mascaró, Magdalena Obrador, M. Lourdes Mir, Xisca Prats, Mònica Gelabert (Independent), Paola Van Gent, Catalina Trobat, Neus Truyol, Mercedes Argüello (Independent), Marta Serra (Independent), Xisca Mir, Bel Simón, Maria Bonnín, Uta M. Gritschke (Independent), Biel González del Valle, Miquel A. Contreras, Miquel A. Barceló (Independent), Chema Ferrer (Independent), Marcos Augusto, Biel Fiol, Mahécor Mbengue, Ruben Lago (Independent), Macià Calafat, Juanan González, Manel García, Christer Söderberg, Pep Prieto, Llorenç Carrió, Àlex Segura, Toni Ballester, Agustín Gálvez i Joan M. Murillo.

El pròxim dissabte 10 de novembre es duran a terme les votacions per conformar la llista definitiva. Es duran a terme a diversos punts de Palma, conjuntament amb les votacions de les llistes al Consell i al Parlament.

Crida a la participació
Des de MÉS per Palma volem fer una crida a la participació a les primàries. Volem que sigui un procés obert a tota la ciutadania i per això vàrem ampliar el termini d’inscripció al llistat per a votar, que serà el pròxim dilluns dia 29 d’octubre a les 14 hores.

Per a consultar la llista a la pàgina web:
http://estimampalma.cat/2018/10/23/aqui-podeu-veure-les-candidatures-presentades-a-les-primaries-de-mes-per-palma/

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email