Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Toni Noguera visita Son Espanyolet per seguir les tasques de neteja amb aigua a la barriada

El batle Antoni Noguera fa periòdiques visites a les diferents barriades des de la implantació del nou pla de neteja que té com a principals actuacions:

  • Tractament diari a tots els carrers, que pot variar segons les circumstàncies i necessitats entre l’agranat manual o amb màquina en funció de la tipologia del carrer, buidat de papereres, etc.
  • Neteja amb aigua programada cada mes a tots els carrers, amb agranadores dotades de mànega per aplicar aigua, aspiració i acompanyades d’un peó amb bufadora elèctrica. Els equips de neteja amb aigua estan, per tant, formats per tres persones.
  • Aquest nou sistema de neteja permet incrementar el rendiment, de 2.000 m a 4-6.000 m diaris per a cada màquina i equip. A més, aquest sistema combina diferents tractaments de neteja: l’aplicació d’aigua, la bufadora i l’agranadora amb aspiració
  • A partir de primavera – estiu es reforça la neteja també amb camions cisterna, que aplicaran aigua el vespre per netejar de forma més intensiva les zones de major ús, segons necessitat.
  • Actuació dels vehicles polivalents, per a la recollida de residus de la via pública, urgències, retirada d’herbes, etc.

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email