Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Unicef reconeix Palma com a Ciutat Amiga de la Infància

El guardò reconeix la tasca de l’Ajuntament en coordinació amb entitats locals i nins i nines per liderar la implementació de polítiques i mesures que millorin el benestar dels infants i adolescents

Antoni Noguera: “Aquest reconeixement significa que Palma és una ciutat més habitable i més bona per a tothom”

Palma, 26 d’octubre.- El Comitè Espanyol i el Comitè de Balears d’Unicef ha comunicat avui al batle de Palma, Antoni Noguera, que la ciutat ha estat guardonada amb el distintiu Ciutat Amiga de la Infància.

Aquest reconeixement posa en valor la tasca de l’Ajuntament en coordinació amb les entitats locals de nins i nines per liderar el procés continu d’implementació de polítiques i mesures que milloren el benestar de la infància i l’adolescència en el municipi.

Aquest guardó, que es lliurarà el proper mes de novembre a Oviedo, és el resultat de la feina feta des de que el passat mes d’abril s’aprovàs el Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència 2018-2020.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha agraït la tasca que durant tots aquests mesos han realitzat de totes les àrees per fer possible aquesta distinció. “És una notícia que valor molt positivament; que Palma sigui una ciutat amb vocació pels infants i adolescents significa que és una ciutat més habitable i més bona per a tothom”, ha dit.

Cal recordar que a principi d’octubre es va dur a terme una jornada de reunions a Palma en la que diferents membres d’UNICEF comprovaren in situ els òrgans interns de coordinació del Pla de Municipal, tant amb la comissió executiva com amb la comissió tècnica.

La iniciativa internacional Ciutats Amigues de la Infància, impulsada per Unicef, és un segell distintiu per a impulsar polítiques municipals que garanteixin el desenvolupament integral d’infants i adolescents amb un enfocament de drets.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email