Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta de Govern aprova el conveni que permetrà que la línia 3 de l’EMT arribi al Pla de na Tesa

Palma, 31 d’octubre de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Palma i l’Ajuntament de Marratxí per a l’ampliació de la línia número 3 de l’Empresa Municipal de Transports Urbans de Palma, que abans de Nadal arribarà al Pla de Na Tesa.

L’acord estableix que hi haurà tres aturades dins Marratxí. Aquesta actuació permetrà millorar la connectivitat entre Palma i Marratxí i, per tant, permetrà afavorir el transvasament d’usuaris entre els dos municipis. El conveni contempla que l’Ajuntament de Marratxí aboni 97.000 euros a l’EMT per implementar dins del seu municipi el servei de la línia 3. S’ha recordat també que des del principi de la legislatura s’està treballant amb l’àrea metropolitana per impulsar actuacions conjuntes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email