Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La línia 3 de la EMT arribarà a Cas Capità i Pla de Na Tesa gràcies al conveni signat pels ajuntaments de Palma i Marratxí

La línia 3 arribarà al Pla de Na Tesa abans que acabi l’any, tindrà tres noves aturades i una freqüència d’una hora

Noguera: “Aquest acord donarà sentit a l’àrea metropolitana amb un sistema de mobilitat que uneix dues ciutats veïnes”

Canyelles: “L’ampliació dóna resposta a una demanda històrica de Marratxí, a més d’una solució als seus habitants”

Palma, 8 de novembre de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, han signat avui el conveni per a l’ampliació de la línia 3 de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT), que permetrà que la ruta arribi fins al Pla de Na Tesa a finals d’any. El conveni contempla que l’Ajuntament de Marratxí aboni 97.000 euros a l’EMT per implementar dins del seu municipi el servei de la línia 3. Amb aquesta ampliació es millora el servei i s’enllaça Ciutat amb el Pont d’Inca Nou, Cas Capità i el Pla de Na Tesa.

El batle de Palma, ha remarcat la importància de l’acord, que permetrà “donar sentit a l’àrea metropolitana amb un sistema de mobilitat que uneix dues ciutats veïnes”. “Apostam pel transport públic, amb aquest conveni moltes persones que fins ara venien a Palma en cotxe ho faran en autobús”, ha dit Noguera. El batle de Marratxí, per la seva part, ha destacat que l’ampliació “dóna resposta a una demanda històrica” a més de “donar una solució als habitants del Pont d’Inca Nou, Cas Capità i el Pla de Na Tesa, que podran accedir a una línia privilegiada de l’EMT que passa pel centre neuràlgic de Palma”. El primer tinent de batle de Marratxí i regidor d’Economia, Miquel Cabot, ha assegurat que “l’import correspon al cost del servei, però que si es registra un volum usuaris important el servei podria millorar-se”.

Conveni
El conveni marca que la línia 3, que enllaça Illetes amb el Pont d’Inca, tingui tres aturades més dins Marratxí i finalitzi al Pla de Na Tesa, al bucle que formen els carrers Mestral, Son Alegre i Vicens Mates. La freqüència serà d’una hora, millorant el servei de transport públic que existeix al municipi, que actualment només està atès per una línia interurbana. D’aquesta manera, un de cada sis autobusos que habitualment fan el recorregut arribaran fins al Pla de Na Tesa.

La línia es perllongarà en 2,25 quilòmetres. Les noves aturades es situaran en sentit Pla de Na Tesa al baixador de SFM del Pont d’Inca Nou, a la rotonda que enllaça la Ma 13A amb la Ma-3013 i acaba al carrer Dragonera. En sentit Palma, surt del carrer Mestral, s’atura al carrer Formentera i al baixador de SFM del Pont d’Inca Nou.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email